donderdag 12 november 2009

Wondermiddelen bestaan? kijk zelf maar: MMS...

1 van de redenen waarom je sowieso geen h1n1/griepprik/vaccinatie hoeft te halen? Kan het zonder al die vervelende en dodelijke bijwerkingen?
Miracle Mineral Supplement, en nu moet je niet naar mij luisteren want ik verkoop het spul en heb dus belangenverstrengelingen. Maar waarom verkoop ik dit spul?



Op internet is er praktisch alleen maar positief nieuws over te vinden, veel mensen zijn geholpen met talloze verschillende kwalen varieerend van kleine huidproblemen tot zelfs kanker en aids. De enige die niet positief zijn over Miracle Mineral Supplement zijn de skeptische mensen die er hierdoor nog geen ervaring mee hebben en redenen proberen te vinden waarom het niet zou kunnen werken.

Toch heb ik tot nu toe alleen maar positieve reacties ontvangen van mijn klanten, en ook wordt er regelmatig bijbesteld.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het toch echt werkt. Tenminste, in mijn geval en voor mijn probleem. Ik was een weekendje met wat vrienden wild aan het kamperen in de bossen bij Burg Haamsteede, vlak bij Renesse. We hadden een mooi plekje opgezocht voor onze tent, wat later dus ook een mooi plekje bleek te zijn voor teken. Deze komen namelijk het meeste voor onder eikenbomen en in duinbossen... Onze tent stond dus onder een eikenboom in een duinbos...

Na dit weekendje hadden we allemaal teken, een iemand had er zelfs 8. Ik had er maar 7 en allemaal op mijn benen. Na het niet al te hygienisch verwijderen van de teken ontstond er een rode vlek op mijn voet, rond een tekenbeet, van een centimeter of 12. Dat is dus het beginstadium van de ziekte van lyme. Wel handig dat die vlek ( in 50% van de gevallen is er geen vlek) er kwam anders was ik er waarschijnlijk niet op tijd achter gekomen dat ik actie moest ondernemen.

Eenmaal thuisgekomen begon ik savonds met een dosis Miracle Mineral Supplement. 4 druppels NaClO2 en 20 druppels citroenzuur. Even laten reageren zodat de werkzame stof: chloordioxide vrijkomt. Vervolgens wat water erbij en opdrinken. Snachts nog een dosis van 6/30.

De volgende ochtend/middag werd ik wakker keek naar mijn voet en er was niets meer te bekennen van de tot die avond ervoor groeiende rode vlek. Maar dan ook echt helemaal niets. En ik heb vaak in verbazing naar mijn voet zitten kijken.

De normale voorgeschreven antibioticakuur (doxycycline) doet er dus 3 dagen tot enkele weken over om zon vlek weg te krijgen.

Ik ben uiteraard nog even doorgegaan met het Miracle Mineral Supplement om alle resten te verwijderen. Tot een dosis van 10/50 druppels 3 keer per dag. Ook heb ik voor de zekerheid nog een doxycylinekuurtje gedaan. Gezien ik hierover niet echt slecht nieuws kon vinden.

Maar wat kan Miracle Mineral Supplement nog meer? Waar komt dit middel vandaan? Wie heeft het ontdekt en hoe? En wat zeggen doktoren erover? En waarom doet de farmaceutische industrie er niets mee? Zou het soms in 1 klap een heel groot deel van al hun producten kunnen vervangen?

Allereerst een interview met de ontdekker, Jim Humble:



Project Camelot heeft trouwens nog veel meer interviews met veel te boeiende mensen. Dat is zegmaar hun ding.

En een interview met een dokter die ook ervaring heeft, dit interview bestaat uit 6 delen en deze zijn allemaal aan te raden:



Ook heeft de ontdekker een gratis boek geschreven over Miracle Mineral Supplement. En als je nu nog niet genoeg info erover hebt kun je altijd nog hier terecht. Dat is de website van een bedrijf wat het toepast voor waterzuivering. Wat trouwens 1 van de vele toepassingen van Miracle Mineral Supplement in de industrie is. Dit geeft ook wel een beetje aan dat het geen hocus spocus is.

Vragen? bestellingen?: www.thodio.com/mms

3 opmerkingen:

 1. Hoi Turbo, de video van de originele uitvinder van MMS staat ook op video.google.com, hij gebruikte het in arme landen met super resultaten. Hij levert veel bewijsmateriaal aan.

  Als je trouwens 'n keer zin hebt om 'n link exchange of 'n banner exchange met mij te doen laat het mij dan even weten.

  Joel van justgoodnews.nl
  (hyves - goednieuwskrant.hyves.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, de video staat er al, van Jim Humble, had het even over het hoofd gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @joel, bedankt voor je input. Ik heb je site even bekeken, hoop leuke en nuttige info. Er staat een linkje naar in de zijbalk> heb je ook een banner?

  BeantwoordenVerwijderen