woensdag 11 november 2009

Wetenschappelijk onderzoek: Nano-Thermite explosief gevonden in WTC stof...

Het wetenschappelijke onderzoek over het zeer gespecialiseerde explosief wat in grote hoeveelheden is aangetroffen in het stof van 9/11 is hier te vinden/downloaden. Het laden kan even duren, filegrootte is ongeveer 10mb.

Explosieven zouden een goede verklaring zijn vanwege het feit dat de twin towers met vrije val snelheid in een vacuum tegen de vlakte gingen.

Hier is een interview met de wetenschapper in kwestie, Niels Harrit, te zien:Oog/oorgetuigen waaronder brandweermannen hadden het al waargenomen op 11 september, er gingen explosieven af in de twin towers, zelfs nog voor dat er een vliegtuig ingevlogen was.Deze mensen vergeleken de geluiden met die van een controlled demolition, ook het resultaat had erg veel weg van een controlled demolition, ook volgens de experts die in deze branche actief zijn.

Wat veel mensen niet door hebben gekregen is dat er die dag 3 gebouwen op dezelfde merkwaardige manier richting aarde gingen. De twin towers en building 7. In building 7 was geen vliegtuig gevlogen, en toch ging ook deze met vrije val snelheid in een vacuum tegen de vlakte bereken het zelf!Dit zijn enkele beelden van gebouw nummer 7 wat maar lichtjes aan 1 kant brandde en dus onmogelijk recht naar beneden in elkaar had kunnen storten. Het gebouw had in de richting van het verzwakte gedeelte moeten kantelen, als het al door de minimale schade neer zou gaan. Kijk zelf:1 opmerking: