donderdag 19 november 2009

Wat je beter niet kunt eten/drinken...

Tip1: Alles wat niet natuurlijk is, is niet goed. Maar let op, bronwater bijvoorbeeld lijkt natuurlijk, maar ook hier worden dingen aan toegevoegd zoals chloor en fluoride. Fluoride moet er sowieso niet inzitten en ook niet in je tandpasta, dit is namelijk puur vergif waar je IQ van omlaag gaat en je tanden en botten aantast en kanker veroorzaakt. En chloor zit er altijd wel in, maar hoe minder hoe beter.

Tip 2: Hoe verser hoe beter. Hoe meer iets verwerkt is hoe minder er overblijft van de goede stoffen die erin zitten.

Tip 3: Gebruik nooit een magnetron. tegenwoordig zitten er al veel minder voedingsstoffen in voedsel, maar met de magnetron kun je het nog veel erger maken, hiermee elimineer je namelijk 90% van de vitaminen en mineralen, en bovendien onstaan er kankerverwekkende stoffen tijdens dit proces.

Tip 4: Leg je eigen moestuintje aan op schone grond en liever niet in een stad in verband met de luchtvervuiling. Gebruik ongemodificeerde zaden en uiteraard geen pesticiden dan weet je tenminste wat je eet, krijg je meer voedingsstoffen binnen en bovendien maakt het je minder afhankelijk van het afbrokkelende systeem.

Tip 5: Hier is nog veel meer info te vinden over wat je beter wel of niet kunt eten.

Als je dan toch nog een megaharde chronischzieke turbozombie wil worden dan moet je vooral dit soort dingen in je mond stoppen:

Aspartaam (E951):Mononatriumglutamaat (E621, Vetsin, Monosodiumglutamate):Glucose-fructose siroop:Genetisch gemodificeerd voedsel:En dit is 1 van de redenen waarom we vergiftigd worden:

5 opmerkingen:

 1. Haha, wat een nonsens. Aspertaan is pas gevaarlijk bij een hoeveelheid van 30 flessen cola Zero per dag. Wat een onzin wordt hier verkondigd zeg. Een kleine hoeveelheid Aspertaan kan totaal geen kwaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is aspartaam en jij trapt volle bak in de tabaccoscience van de fabrikanten. Gefeliciteerd! Neem nog een cola zero!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Turbohenk

  Bij tip 4 vergeet je het allerbelangrijkste: verbouwen op gifvrije grond en in een (relatief) schone omgeving (dus niet in de buurt van grote steden en industrie).

  Het is altijd goed om kritisch te zijn in wat je eet, er wordt een hoop chemie toegevoegd aan alles wat je in de supermarkt vindt.
  Toch mis ik een goede wetenschappelijke onderbouwing voor je gepresenteerde 'feiten'.

  Geld verdienen is voor bedrijven erg belangrijk maar ik denk niet dat de voedselfabrikanten zitten te wachten op miljardenschadeclaims. Welk belang hebben ze in vredesnaam bij het onnodig ziek maken van de bevolking? Geloof je ├ęcht dat 'ze' ons dom en ziek proberen te maken? Je maakt op mij een angstige en parano├»de indruk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Ellen

  Bedankt voor je aanvullende info op het moestuintje, was er eigenlijk vanuit gegaan dat mensen die gezond bezig zijn dit zelf wel zouden begrijpen maar ik zal het erbij zetten voor diegene die er even geen rekening mee zouden houden.

  Wat betreft mijn paranoide en angstige voorkomen vanuit jouw perspectief, stel je voor dat het echt zo is dat we vergiftigd worden om het aantal mensen terug te dringen en ons dommer te maken omdat minder domme mensen makkelijker in de hand te houden zijn dan massa's slimme, hoe zou jij het de mensen vertellen?

  Ik kan je veel materiaal verstrekken waaruit dit blijkt en dat dit ook in de geschiedenis al is voorgekomen denk aan flouride in concentratiekampen om de mensen dom en mak te houden tijdens de 2de wereld oorlog, en bijvoorbeeld brood en spelen in de romeinse tijd om de mensen bezig te houden. Er zit nu nog steeds fluoride in producten en we worden nog steeds zoetgehouden met sport en entertainment...

  En echt bang ben ik niet want anders had ik wel een totaal anoniem blog begonnen en niet 1tje van google met mn gmail account waar al mn gegevens te vinden zijn. En bovendien links posten op mn site naar sites waar al mn gegevens te vinden zijn... Paranoide is een ander verhaal, maar dat mag je bepalen nadat je de info hebt bekeken waaruit ik mijn conclusies heb getrokken. Als je meer info wil, laat het me dan even weten.

  "Condemnation without investigation is the height of ignorance." - Albert Einstein.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. annoniem 1 hou je kankerkaak en let op

  BeantwoordenVerwijderen