dinsdag 17 november 2009

Is er buitenaards leven?

Dit gaat een beetje een lang topic worden omdat het zon complex fenomeen is, dus je zou ook alleen de onderwerpen kunnen bekijken die je het meest boeien.

Het zou natuurlijk een beetje stug zijn als op al die planeetjes rond al die zonnetjes in al die sterrenstelseltjes helemaal niets aan leven te vinden is, het is hier uiteindelijk ook gelukt...

Zijn er tekens van buitenaards leven? Laten we er een paar onder de loep nemen:

Getuigen

Er zijn natuurlijk talloze getuigen die onverklaarbare dingen gezien hebben en die worden al snel afgeschreven als gek, maar wat als nou 1 van die mensen verantwoordelijk was voor meerdere kernraketten tijdens zijn ervaring en bijna elke astronaut met ufoverhalen komt? Je zou toch denken dat die niet zo gek mogen zijn:Hier nog een paar astronauten die ufos hebben gezien:

UFOtjes

Meestal krijg je via de normale media maar af en toe een flauw filmpje te zien waar je verder helemaal niets mee kunt, is er nog meer beschikbaar? Uiteraard en nog wel van een zogenaamd hele degelijke bron namelijk een camera aan boord van een spaceshuttle van NASA:Hier nog 1, de streep is 20 kilometer lang. vanaf 2:25 komen de ufotjes in beeld:Dit is een analyse van meerdere NASA beelden met ufotjes erop:Dit zijn nog wat indrukwekkende particuliere filmpjes:

Geluid uit en doorspoelen naar 3:50 voor het bizarre ufotje:Dit is 1 van de meest bizarre ufo filmpjes vanaf 4:30:En dit is hetzelfde geval maar dan gefilmd tegen de zon in vanaf 2:58:Dit moet wel de meest zuivere ufo op film zijn in het openbaar:Ontvoeringen

Ook worden er wel is mensen ontvoerd door aliens met ufotjes, dit zijn de ervaringen van die mensen:Restanten

Starchild schedel

Geheime overheidsprojecten

Deze kerel heeft ruzie gehad met een paar aliens in een ondergrondse basis:Bekijk hier zijn gehele klokkenluiderslezing:Als er een ufotje neerstort dan heb je mensen nodig om te communiceren met de gestrandde aliens, dit is er 1 van:En hier een interview met sgt. Clifford Stone:Dit is een 6 delig interview met Bob Lazar een area 51 klokkenluider:Implantaten

Een verhaal over een ontvoerd iemand die een verwijderd inplantaat heeft laten onderzoeken en de bizarre eigenschappen hiervan:Een documentaire over vinden verwijderen en analyse van implantaten die na ontvoeringen in lichamen achterbleven is hier te vinden.

Nazi UFOtjes

Ook de nazi's vonden ufos handig, zo handig dat ze hebben besloten om ze na te bouwen tijdens de 2de wereld oorlog, bekijk alle delen:USOtjes (unidentified submerged objects)

Juist ja, onderwater ufos, ook daar zijn veel te veel getuigen van:GraancirkelsDiepgaande docu over de graancirkels:Hier zie je hoe een graancirkel gemaakt word:Hier zijn talloze documentaires over buitenaards leven te vinden voor de liefhebber.

Dit zijn wederom een paar puntjes van ijsbergen op het ufo gebied.

Toch wel indrukwekkend voor een stel thaise ballonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten