zondag 15 november 2009

Fluoride mag niet gedumpt in oceaan, wel in babyvoeding, tandpasta, bronwater...

Wetenschappelijk onderzoek hier.

Mocht je atoombommen willen bouwen of aluminium willen produceren, of allebei, dan kom je er al heel snel achter dat je met een probleem zit... het bijproduct fluoride. Wat moet je ermee? Het mag niet gedumpt worden in de oceanen, en als dat al niet mag blijven er weinig opties over. Dus wat doe je dan, je huurt een man in met een witte jas en een medische achtergrond en die laat je met wat medische termen de bevolking ervan overtuigen dat fluoride goed is voor de tanden.Dit zou natuurlijk allemaal prima zijn als het ook daadwerkelijk goed was voor onze tanden en bij het poetsen niet opgenomen werd in ons bloed via de haarvaatjes in de mond en ons IQ niet liet dalen en geen brosse botten en tanderosie en kanker veroorzaakte en verkalking van de aderen en pijnappelklier (net als chloor en bromide) teweeg bracht.Beluister alle 11 de delen van dit interview.

Dit is natuurlijk allemaal heel naar en vies, maar gelukkig zijn er ook hiervoor weer oplossingen, allereerst ontwijk alle producten met fluoride erin, inclusief kraanwater en mocht je nou erg veel last hebben van de symptomen of gewoon even willen detoxen dan is dat ook nog mogelijk, klik hier voor de instructies, of google gewoon zelf even op fluoride detox.

3 opmerkingen:

 1. Een beetje misleidend dit artikel, er worden voornamelijk Amerikaanse toestanden genoemd die hier niet of minder voorkomen. Bijvoorbeeld fluoride in drinkwater, wat de gebitsproblematiek groter maakt dan hier in Nederland waar we geen fluoride in het water kennen.

  Het effect van tandpasta is niet zo groot, poetsen doe je 3 minuten en spoel je met water na. De fluoride heeft wel degelijk een funktie, maar de tip van mijn tandarts om -in plaats van scahdelijk mondwater te gebruiken- tandpasta NIET uit te spoeken voor het slapen gaan, heb ik niet opgevolgd en vind dit advies zelfs onverantwoordelijk.

  Als er gebitsproblemen voorkomen in NL, dan is dat bij jongeren, al vroeg de coca-cola generatie genoemd - een verschijnsel dat opdook sinds de 1,5 lt PET fles werd geintroduceerd en vele gezinnen standaard cola in de koelkast hadden staan. 's Ochtend een cola om het brood weg te spoelen, 's middags een cola op school uit de automaat, en de rest van de dag nog meer cola.. Het zuur in de cola lost de gebitten geheel op, ook de bessensap-trend maakt slachtoffers.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Anoniem, Ja leuk maar dat nederlands drinkwater 100% vrij is van fluoride valt ook nog over te twisten. Maar hiernaast is het natuurlijk volkomen belachelijk dat er fluoride in babyvoeding zit, gezien deze geen tanden hebben... Vraag je is af waarom ze het er dan toch in doen. Tandpasta zonder fluoride werkt ook prima trouwens. En mijn oma poetst al 86 jaar zonder tandpasta en de tandartsen staan telkens maar weer versteld van de staat waarin haar gebit verkeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. klopt. fluoride is niet goed voor mensen. in WO II gaven ze het in de kampen ook aan de mensen om hen rustig te houden. persoonlijk denk ik dat dingen zoals dit puur is om de medische wereld draaiende te houden.
  want dat is misschien wel om "mensen beter te maken" maar het is ook big bizznizz ;) net als de wapen industrie... hoe moet je in hemelsnaam zoiets als een moordwapen *positief* de wereld in brengen. dat gaat simpelweg niet. dus moet het op een smerigere manier. ruzie stoken.
  advocaten doen het op weer een andere manier. om meer centen te verdienen helpen ze je zo langzaam mogelijk en ook nog eens in samenwerking met de advocaat van de tegenpartij.
  zoals mr George Carlin ooit zei... "the rich f#ckers, it's a big club, and you ain't in it!"

  BeantwoordenVerwijderen