dinsdag 17 november 2009

Wondermiddelen bestaan? kijk zelf maar: Cannabis...Dit zijn de belangrijkste van de vele toepassingen waarvoor hennep geschikt is en een veel beter alternatief dan de meeste grondstoffen die vandaag de dag gebruikt worden. Zo is hennep veel beter geschikt om papier van te maken dan hout, het groeit veel sneller en er zijn geen chemicalieen nodig om hennep te verwerken in papier. Ook is het veel geschikter om kleding van te maken want het gaat veel langer mee dan katoen. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Wist je dat wiet totaal ongevaarlijk is ten opzichte van bijvoorbeeld alcohol en zelfs caffeine en dat je 15000 joints moet roken binnen 20 minuten om een overdosis te krijgen? Bekijk deze tabel voor verschil in aantal doden door deze substanties.

10.000 jaar lang stond wiet bekend als de meest medicinale plant op aarde, de afgelopen 100 jaar zijn we dat kennelijk een beetje vergeten. Wie heeft ons daarbij geholpen en waarom? En hoe geneeskrachtig is wiet dan wel niet en waar kunnen we het nog meer voor gebruiken?

Hier is te zien hoe een niet toxische dosis thc hersentumorcellen vernietigd en normale hersencellen met rust laat:Hier is het verhaal van iemand te vinden die in de loop der jaren al duizenden mensen heeft genezen van allerlei aandoeningen met thc-olie:Jack Herer is in Amerika het kopstuk voor de legalisering van hennep en zet zich hier al decennia voor in. Er is een mooie duco over deze held alleen die is nogal lastig te vinden op internet de laatste tijd, dus daar wordt nog even aan gewerkt, maar hier is zijn site te vinden met zijn gratis boek wat erg aan te raden is.

Hier is een docu over hoe wiet illegaal is gemaakt met behulp van overheidspropaganda omdat het een te grote concurent was voor andere industrieen zoals de olie en de farmaceutische industrie:En dit is nog meer geschiedenis van het gebruik van hennep toen het nog niet illegaal was:En omdat het voorlopig nog wel illegaal is zijn hier een aantal tips om niet gepakt te worden van een ex-politie agent die zich nu schaamt voor het aantal mensen wat hij de bak ingejaagd heeft voor het bezit van een veelzijdige en geneeskrachtige plant. Bekijk alle delen:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten