zaterdag 2 januari 2010

Groter = Corrupter: De Muziekindustrie...

De muziekindustrie? Wat kan daar nu mis mee zijn! Nou, kijkt u maar eens eventjes mee...Wat maakt Michael Jackson zo bang dat hij er niet over durft te praten in het volgende interview op 3:47?Deze hebben we al eerder behandeld, het logo van de illuminati vrijmetselaren/wereldheersers pontificaal op het dollar biljet:En wie uit is op wereldheerschappij moet natuurlijk ook vingers in de pap hebben bij grote mensen beinvloeders zoals media, educatie, religie, sport, entertainment en daar hoort de muziekindustrie natuurlijk ook bij...Zelfs in Nederland... Dit is een screenshot uit de Buma in me zak clip van de Jeugd van Tegenwoordig. De pyramide met het alziende oog wordt gevormd op 4:20.Hoe kunnen die vrijmetselaars/illuminati nu toch zon grote invloed hebben op de muziekindustrie? Heel simpel, je zorgt gewoon dat de topfuncties bezet zijn door vrijmetselaars etc. Kijk bijvoorbeeld naar Simon Cowell van American Idol, X-Factor en meer van dat soort programmas. Zijn waterscooter zit onder de vrijmetselaars symbolen:John Todd, Ex-Illuminati doet zijn verhaal over de werking van al deze symboliek op de mensheid, en wie er achter zitten:En nog een interview met iemand uit de muziekindustrie:Meer uitleg volgt hier:


2 opmerkingen:

 1. Wacht even. Stil. Bono aan het woord in de New York Times. Bono is boos.

  Bono, voorvechter tegen onrecht en het vrije woord. Of was jij dat niet? Is dat die ándere Bono Vox? Ja, dat is kennelijk die andere uit de jaren tachtig van de vorige eeuw. Is ook al zo lang terug ... Eerst kocht ik jullie platen, toen jullie cd's. Daar zijn jij en The Edge, en Larry en Adam best rijk mee geworden. Niet alleen door mij, want ik kocht ze meestal maar één keer. Er zijn kennelijk meer kopers.

  Nu lees ik zo'n column van je in de NY Times en dan zie ik dat je het niet eenvoudig hebt. En tijd teveel.

  Providers kunnen zeker alles tegenhouden dat illegaal, niet netjes of ongewenst is. Ja, daar moeten we heen. Geen inkomsten-verlies meer voor het bedrijf Metallica (powered by Disney?), Mariah Carrey, en, ja, ook niet voor U2. Ze hebben het zwaar (lees de rapporten er maar op na). En als we '1984' ook weer eens van stal rukken: dan kunnen bijvoorbeeld beginnende politiek-verontwaardigden (zoals jij ook eens was) eenvoudig verlamd worden. Goed idee, vriend! Vorsprung durch Technik.

  De zwaarstgetroffenen zijn de beginnende artiesten die nog niet kunnen leven van merchandising en optredens. Maar, Bono, die zijn nog niet bekend en worden dus nauwelijks ter illegale download aangeboden (of afgenomen!).

  Ok. Klopt, als je wél van merchandising kan leven, dan voel je inderdaad de hartverscheurende pijn van de gederfde inkomsten ('Och, deze week maar drie in plaats van drie punt één miljoen binnengeharkt …'). Ik heb wel eens een taartgrafiek gezien (heel leuk, een cd opgedeeld in partjes) met de verdeling van de opbrengsten en voor wie die bestemd waren. Ik zag tot mijn afschuw dat slechts een klein deel (10%) bij de artiest terechtkwam (http://www.rollingstone.com/news/story/6558540/walmart_wants_10_cds). De rest ging vooral naar het label, retail en marketing (73%). Voor wie predik je eigenlijk, Man of Peace?

  Was jij nou ook 'groen'? Ja, ja, dat was jij! Laat iedereen maar naar de winkel rijden, waar de plaatjes heen zijn gereden met diesel-trucks, om een legale cd te gaan halen. Met zo'n fijn hardplastic doosje en een full-colour-inlay, in dezelfde kleuren van die rivier in India, naast de drukkerij. Je weet het wel …

  BeantwoordenVerwijderen
 2. FASCINEREND!

  Dus zo doe je dat!

  Ik ga gauw wat vrijmetselaarssymbolen op mijn artwork freubelen. :)

  BeantwoordenVerwijderen