dinsdag 19 oktober 2010

Medicijnen veroorzaken meer doden dan terroristen...


Dat voorgeschreven medicijnen niet gezond zijn voor de mens weet bijna iedereen wel, en zo niet, lees dan maar is de bijwerkingen in een willekeurige bijsluiter, deze zijn soms nog erger dan de kwaal die voorkomen moet worden, en alsof dat nog niet genoeg is bestaan er tegen de bijwerkingen ook weer pillen met bijwerkingen, en zo blijf je bezig.

Op de website van de new york times worden een paar medicijnen uitgelicht die zelfs veroorzaken wat ze zouden moeten voorkomen... Je zou toch denken dat zoiets uitvoerig getest is, ze zijn zelfs goedgekeurd door de fda, hoe kan het dan toch dat deze "medicijnen" op de markt verschijnen? Heeft het hier soms iets mee te maken? Dit is zelfs nog een stap erger dan kwakzalverij als je het mij vraagt.

Ook is dit probleem groter dan dat andere probleempje waar momenteel veel te veel aandacht aan wordt besteed, namelijk terrorisme:

"According to the groundbreaking 2003 medical report Death by Medicine, by Drs. Gary Null, Carolyn Dean, Martin Feldman, Debora Rasio and Dorothy Smith, 783,936 people in the United States die every year from conventional medicine mistakes. That's the equivalent of six jumbo jet crashes a day for an entire year. But where is the media attention for this tragedy? Where is the government support for stopping these medical mistakes before they happen?"

lees het hele artikel hier: www.naturalnews.com

Ja, dat lees je goed, 783,936 mensen per jaar, en dat alleen al in amerika, dit zijn er 167,869 meer dan de "officiele" nummer 1 doodsoorzaak in dat land, namelijk hartaandoeningen waaraan jaarlijks 616,067 mensen overlijden volgens het cdc.

Nog een leuk artikel over deze weapons of mass prescription. Waar blijft die war on farmaceuticals?

En de nVWA maar piepen over MMS, wat uit mijn eigen ervaring zeer goed en breed werkt en dat zonder bijwerkingen en doden.

Natuurlijk zijn er medicijnen die veel mensen helpen, maar persoonlijk zou ik eerst even op zoek gaan naar een gezonder alternatief, nadat het uitgesloten is dat het niet aan mijn voeding ligt of omgevingsfactoren... zoals hier:

www.fonteine.com,hier www.naturalnews.com of ergens anders.

1 opmerking: