dinsdag 19 januari 2010

The New World Order Airport in Denver, Colorado...

Dat Denver Airport niet helemaal normaal is hebben we al even kunnen zien in de laatste aflevering van Jesse Ventura's hitserie: Conspiracy Theory daar hadden ze het over dit merkwaardige vliegveld en de geheime ondergrondse basis van 8 verdiepingen eronder waar de NWO in gaat zitten schuilen mocht er iets gebeuren in 2012 of in het geval dat de gehele bevolking er eindelijk achter is wat ze allemaal van plan zijn. Maar deze bizarriteit moet nog even beter onder de loep genomen worden... Allereerst het beeld wat voor Denver Airport staat, een angstaanjagend blauw paard met gloeiende rode ogen en vieze uitpuilende aderen over zijn hele lichaam. De kunstenaar (Luis Jiménez) is omgekomen tijdens het maken van dit 10 meter hoge beeld omdat een fiberglas deel van 4100 kilo boven op hem viel...

En de muurschilderingen in het Denver Airport zijn ook de normaalste niet:

En deze vreemde beeldjes van gargoyles in koffers:

En wie zitten er toch achter deze rarigheden? Het zouden toch niet weeeer die vrijmetselaars zijn he? Blijven ze aan de gang? En jawel hoor, op de Capstone in het vliegveld wordt alles weer overduidelijk gemaakt, ook doen ze niet moeilijk over het feit dat dit het New World Order vliegveld is:De positionering van de landingsbanen. Als je weet hoe de vrijmetselaren te werk gaan dan weet je dat alles in hun ontwerpen met opzet is en dat ze veel symboliek erin verbergen, wat moeten we hier dan toch van denken:Voor de mensen die er nu pas achterkomen dat er meer aan de hand is achter de schermen the complete idiots guide tot the new world order.

Wat uitleg van de symboliek:Hier nog een docutje over de vreemdheden van Denver International Airport (2 delen):


9 opmerkingen:

 1. viezviezviez petrik !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. of je hierin gelijk hebt durf ik ( nog ) niet te stellen, maar die eerste muurschildering , brrr, eng gewoon, doet mij denken aan iets uit het verleden, euh wat was dat ook weer , had iets met dhr H te maken en een 3de rijk?? hoedanook , enge boel. ( dat paard doet me ook ergens aan denken, kan het nog ff niet plaatsen ) .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. pfft modern design is gewoon niet aan jou besteed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lekker lekker met zn zwaard in het kutje van die vogel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. volgens mij snuiven jullie te veel lijm. wat een complot theorieen whahahahahah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen complot theotieen mijn vriend keihard bewezen complotten. Maar zet de tv gewoon weer aan en verder met de orde van de dag.
  Laat ons maar wakker worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou ik hou me hier al een tijd mee bezig er zijn zat aanwijzingen dat dat er iets ongekend groots op handen is de aarde wordt te klein voor alle mensen hoorde het nog op 538 afgelopen week overheden willen ons dood hebben ook worden de overheden en regeringen in de wereld gestuurt door de bilderberg groep !

  Dus bereid je voor

  BeantwoordenVerwijderen
 8. This is just so real, Noahs Ark. That "future" man holding a AK47 is the same "being" coasted the 10 Plagues.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Is dit paard misschien het vierde paard uit Openbaringen?

  Opb 6:8 En ik zag, en ziet, een vaal paard, en die daarop zat, zijn naam was de dood; en de hel volgde hem na. En hun werd macht gegeven om te doden tot het vierde deel der aarde, met zwaard, en met honger, en met den dood, en door de wilde beesten der aarde.

  BeantwoordenVerwijderen