dinsdag 1 december 2009

turbohoax met de billen bloot: CO2 en de opwarming van de aarde...

Voor diegene die denkt dat iedere wetenschapper er heilig van overtuigd is dat de aarde aan het opwarmen is en dat dat eventueel zou komen door co2:
En hier 450 peer reviewed artikelen die het tegendeel bewijzen van manmade global warming.

En hier een paar mensen die al gore confronteren met de het uitgelekte email verhaal:Docu over de co2 hoax:
Maar wie verzint er nu zoiets!

Club of rome, internationale denk tank vol met elite en New World Order (Hitlers natte droom) fanaten zoals David Rockefeller:

"We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis, and the nations will accept the New World Order." -David Rockefeller in 1994.

Dit clubje verzon dus een plannetje om de wereld regeringen bij elkaar te krijgen, een quote uit 1 van hun bijeenkomsten:

"In searching for a new enemy to unite us, we came up with the idea that pollution, the threat of global warming, water shortages, famine and the like would fit the bill. All these dangers are caused by human intervention, and it is only through changed attitudes and behavior that they can be overcome. The real enemy then, is humanity itself."- Club of Rome in 1991.

Een mooie bijkomstigheid van dit plan is dat er bakken met geld verdient kunnen worden door de co2 belasting die op elk product zou komen waar co2 voor en/of door uitgestoten word.

Ook zijn de mannen van de nieuwe wereld orde niet vies van een beetje genocide op zn tijd zoals in de geschiedenis wel duidelijk is geworden. Laat nu 1 van de gevolgen van de strijd tegen co2 miljarden doden zijn door stijging van de voedselprijzen wereldwijd door de extra belasting.

Dus ook al zou co2 de aarde opwarmen, de consequenties van de co2 belasting zijn veel groter dan die van de geleidelijk stijgende zeespiegel. Maar wat blijkt nu! De zogenaamde wetenschappers die met de natte voeten cijfers kwamen blijken de hele boel te hebben belazerd om het beeld te vormen dat mensen de schuldigen zijn van de zogenaamde klimaatverandering:

http://turbohenk.blogspot.com/2009/11/co2-global-warming-hoax-doorbraak-met.html

En alsof dat nog niet genoeg was zijn ze in Nieuw-Zeeland ook creatief met cijfers:

http://network.nationalpost.com/np/blogs/fpcomment/archive/2009/11/26/lawrence-solomon-new-zealand-s-climategate.aspx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten