dinsdag 15 december 2009

Evidence, the case for NASA UFO's...

In deze documentaire, met die vent van Ghost Busters, worden beelden van NASA space shuttles geanaliseerd met wel heel bijzondere verschijnselen er op, bekijk alle 21 delen:Hier nog wat van de NASA beelden maar dan met de sporen zichtbaar van de baan die de objecten maken, ze maken bochten, stoppen en gaan weer terug, dat zijn over het algemeen geen eigenschappen van ijsdeeltjes in de ruimte:


3 opmerkingen:

 1. Ik vraag me altijd af waarom mensen denken dat we gebonden zijn aan space shuttle's om de ruimte in te gaan (eerste gedeelte van de Dan Akroyd repo). Er wordt beweert dat we evensnel of sneller dan het licht zouden moeten kunnen bewegen om ook maar in de buurt te komen van de eerstvolgende bewoonbare planeet.

  Het vorige artikel over OBE's is hier een mooie aanvulling op. We hebben geen schepen nodig om de ruimte te verkennen, enkel onszelf.

  BTW: heeft iemand links van de video's die in de repo besproken worden van NASA zelf? Kan namelijk in mijn eigen zoektocht naar de waarheid geen ondersteuning vinden van de repo. Bij voorbaat dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Chrono,

  Ze zouden hier:

  http://science.ksc.nasa.gov/shuttle/missions/sts-75/movies/movies.html

  Of hier:

  http://science.ksc.nasa.gov/shuttle/missions/sts-75/countdown.html

  te vinden moeten zijn, maar ik heb zon donkerbruin vermoeden dat het niet alles is. Desnoods kun je beelden bij nasa aanvragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Turbohenk. Dank u ik heb ze gevonden. Ik ga nu de rest van de video's afkijken. Ben gisteren gekomen tot het stuk van klok-theorie. Ga nu weer verder kijken.

  BeantwoordenVerwijderen