woensdag 9 december 2009

Climategate update: En dat is klap 3 in het gezicht van Al Gore en de CO2 maffia...


Wat issie toch groen onze al gore met zn primaduimpje. Ongeveer even groen als alle dollars die hij binnen zou gaan halen met zn investeringen in groene bedrijven. Ja deze knoepert ging de eerste co2 miljardair worden. Totdat de waarheid om de hoek kwam kijken...

Er blijven  maar smerige documenten uitlekken in het nadeel van het hele global warming beleid wat ze er nu doorheen proberen te rammelen in Kopenhagen. Zou het die "ik doe alsof mn neus bloed en blijf gewoon stug doorgaan" criminelen dan toch niet gaan lukken om deze megahoax om te zetten in belasting op leven?

Dit keer is er rumoer in Kopenhagen omdat arme landen volgens het uitgelekte document benadeld worden ten opzichte van rijke landen als het plannetje helemaal rond is. Dit vinden die arme landen dus niet zo prettig. Kan er nog meer mis zijn met dit hele verhaal? Besef je wel dat als dit geintje volgens plan gaat dat iedereen moet betalen... Zou jij een belasting betalen die gebaseerd is op een leugen? Of zou je chaos veroozaken zoals het hoort? Stem snel op de pol rechtsboven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten