woensdag 11 november 2009

Vaccinaties = Zyklon B = Genocide?

Waarom is er zoveel rumoer over vaccinaties de laatste tijd? De media zegt volspuiten die "risicogroepen", maar mensen die zelf een beetje onderzoek gedaan hebben zeggen: die spuit is puur vergif.
Een leuk detail over een vaccinfabrikant, Bayer: Dit megabedrijf was onderdeel van IG Farben, wat na de 2de wereldoorlog wegens corruptie op is geschort. De rede hiervoor was dat IG Farben verantwoordelijk was voor het gas waar talloze joden mee zijn vergast. Een niet erg soepele actie voor het imago van een bedrijf.

En nu zou je denken dat de 2de wereld oorlog lang geleden is, en dat bayer maar een onderdeel was van IG Farben en zelf niet vies hoeft te zijn en er inmiddels allang andere mensen aan de top zijn. Dit zou prima kunnen, maar is genocide inmiddels van de agenda geschrapt?Dit wil natuurlijk niet zeggen dat alleen die vaccins vies zijn. Luister maar is naar wat Robert F. Kennedy Jr. over vaccineren te zeggen heeft:en deel 2:Hier zijn alle wetenschappelijke onderzoeken te vinden die aantonen dat vaccinaties niet alleen slecht voor de gezondheid zijn, maar ook nog is niet werken. Let niet op het kruis in het logotje aan het begin, het heeft niets met het geloof te maken verder:Deze lezing is zeer belangrijk als je de agenda van de vaccinatie-industrie wil begrijpen.

1 opmerking: